Hos Danskt Apotek mener vi, at medicin er en vigtig del af moderne pleje, og vi mener, at vores patienter har ret til at forvente sikker, overkommelig og omkostningseffektiv behandling. Vi stræber efter at tilbyde patienter og kunder et pålideligt valg af sikker, effektiv og højkvalitetsmedicin. Vi arbejder med de strengeste kvalitetsstandarder og sikrer, at vores kunder bor godt, har det godt og har det godt.

Danskt Apotek samarbejder med licenserede og regulerede apoteker i Danmark, Sverige, Canada, Storbritannien, Australien og New Zealand og sikrer, at de udleverede lægemidler kommer fra stærkt regulerede producenter og distributører med licens fra det relevante lands kompetente myndigheder.

TILLID

Hvis du er forsigtig med at bestille medicin online, så tro os. Alle vores referencer vises på vores hjemmeside og kan kontrolleres hos MHRA og General Pharmaceutical Council

SKØN

Du behøver ikke bekymre dig om at afsløre forsyninger, som du hellere vil beholde for dig selv. Vores pakker er umærkede og umærkede, hvilket betyder, at indholdet kun er for dine øjne

EKSPERTISE

Medicinering kan være kompliceret, og derfor overlader vi kun din lægehjælp til fagfolk. Vi har et førende on-site apotek og effektive online ordinatorer, alle højt kvalificerede og eksperter inden for deres områder.

TJENESTER

Vores team, fra vores farmaceuter til vores dedikerede kundeserviceteam, er venlige og altid klar til at hjælpe. Hvis du har et problem eller ønsker at diskutere noget, er de altid tilgængelige via telefon, chat eller e-mail.